Short to the Point, de vineri și la Chișinău

Vineri, 24 noiembrie, la Chisinău va fi lansat Festivalul Internațional de film de scurtmetraj “Short to the Point”.


Viața filmelor de scurtmetraj nu e una scurtă, și, practic doar festivalurile oferă realizatorilor oportunitatea de a-și proiecta lucrările.

“Short to the Point” este o platformă internațională de distribuție, difuzare si promovare a filmului de scurt metraj și, de curând, s-a transformat într-un festival internațional al filmului de scurt metraj.

Lunar, scurtmetrajele selectate de juriul STTP sunt proiectate in peste 30 de localități din România.

Începând cu luna noiembrie, AO “MIA” , Partener STTP Moldova, lansează acest eveniment și la Chișinău. Gazda evenimentului va fi sala de proiecții a AMTAP, iar toți iubitorii de cinema vor avea posibilitatea de a viziona scurtmetraje de calitate din toata lumea în ultima zi de vineri a fiecărei luni a anului.

Lansarea STTP Chișinău are loc cu o selecție specială a celor mai bune filme participante la festival și care au fost nominalizate pentru Gala 2017 a STTP România.

“În Chișinău nu putem vorbi de un surplus de evenimente culturale, în special de calitate. “Short To The Point” vine cu o doză de filme bune, în spații neconvenționale , la o ceașcă de cafea și un schimb de opinii și vreau sa cred, că va deveni pentru mulți un must-go lunar”, declara Valentina Iusuphodjaev, producător Brio Film, inițiatoarea acestui eveniment la Chișinău.

Proiecția va începe la ora 17.00, dar va fi precedată de o conferință de presă. Evenimentul va avea loc la AMTAP, str. Mateevici, 111, Sala nr. 114.

Intrarea este liberă!

Filmele sunt subtitrate în engleză.

1 comentariu

  • Dmitri
    postat de Dmitri
    Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 12:16

    foarte interesant

Lasă un comentariu

Articole recente
Comentarii

Admitere 2018 USMF pe Etape