Ce este EDU forum ?

EDUforum este o iniţiativă educaţională lansată cu scopul de a oferi un spaţiu comun de dialog şi schimb de experienţe pentru toţi cei ce sunt preocupaţi de educaţie şi dezvoltare personală. Susţinut de EXCEL şi AIESEC, organizaţii puternic axate pe promovarea mobilităţii tinerilor şi accesul la spaşiul academic internaţional, EDUforum îşi propune să devină un eveniment de referinţă pentru elevii, studenţii, părinţii şi cadrele didactice din Republica Moldova, şi un vector al reformei în sistemul de invăţămînt autohton.

 

Ediţia EDUforum din acest an se va structura pe două direcţii principale:

- va gazdui expoziţia internaţională de oferte educaţionale şi dezvoltare personală, care va aduce faţă în faţă cele mai reprezentative instituţii de învăţămînt din ţară şi de peste hotare, organizaţii de tineret, proiecte de voluntariat, tabere internaţionale, programe bursiere s.a, cu tinerii studioşi din Republica Moldova.

- în paralel, pe parcursul a două zile vor fi organizate un numar de seminarii şi workshop-uri interactive completate de prezentări tematice susţinute de invitaţii din tară şi de peste hotare. Vom discuta despre cum e să fii elev/student în străinătate, cum să-ţi dezvolţi abilităţile de leadership, cum să aplici pentru un program bursier, care sunt aşteptările angajatorilor şi multe altele. Vezi programul complet.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi despre eveniment şi a facilita participarea cît mai activă a tinerilor şi instituţiilor educaţionale la formarea agendei EDUforum, vă invităm, de asemenea, să vizitaţi pagina noastra de Facebook.

Accesul la eveniment este gratuit şi se va face în baza tichetelor ce pot fi obţinute completînd acest formular.

Lasă un comentariu

Articole recente
Comentarii

Admitere 2018 USMF pe Etape