Lena si zborurile in cosmos

Lena si zborurile in cosmos studentie.md

Bună ziua, sau bună seara, sau bună ...cum vă va găsi acest articol. Vreau din start să mulțumesc redacției www.studentie.md pentru încrederea acordată și pentru propunerea de a scrie câteva rânduri, din când în când, pentru acest portal.
Ieri un profesor anunța notele obținute de studenți la testul nr.2, Lena și-a aflat și ea nota și tare s-o supărat că o primit 9,5 "pentru că mereu am învățat totul, poate la vreo întrebare de logică am dat greș... în rest pot să răspund la orice". Eu sunt Nicolai și astăzi vorbim despre Lena și zborurile în Cosmos.

Universitatea
Lena e un student model, frecventează mereu toate cursurile și seminarele, învață tot și are note mari la testări, examinări, colocvii și examene. Lena o dată pe săptămână se duce la discotecă la Citi, la Faraon sau la Buz Taim împreună cu alte Lene, săptămâna trecută a fost împreună cu Lena28, Lena 44 și Lena 90. Lena pregătește rebusuri pe care le prezintă la seminarele de la universitate și poate să îți spună orice definiție sau clasificare. Lena anul acesta va absolvi universitatea și din acel moment tone de oportunități îi vor ieși în cale.

Uitați tot ce ați învățat
Prima dată am auzit fermecata expresie: "când veți fi angajat undeva primul lucru pe care îl veți auzi va fi: uitați tot ce ați învățat la universitate și haideți să învățăm cum e la noi", eu am crezut că-i 1 aprilie, când am auzit a doua oară, am decis să nu mai învăț nimic din acel moment, poate-poate mi-a fi mai ușor atunci când mi se va spune să uit tot ce am învățat. Eu mult timp am crezut că această expresie e o prostie, am crezut exact până în momentul în care soarta mi-a scos-o pe Lena în cale.

Prima zi de muncă
Între timp cât noi vorbeam despre uitați și nu uitați, Lena a absolvit universitatea, s-a angajat pe specialitate și deja se gândește la fascinanta carieră care o așteaptă în publicitate . Prima săptămână a fost ușoară, a reușit să aranjeze toate mapele și să facă ordine pe desktop-ul calculatorului, chiar a câștigat o dată în Spider Solitaire cu 2 culori. În cea de-a doua săptămână a apărut și prima comdandă, clientul i-a spus cam ce l-ar interesa, iar Lena drept răspuns i-a enumerat și descris cei 4P, i-a spus definiția marketingului și a început să-i spună și funcțiile acestuia, dar s-a oprit la un moment pentru că nu-și mai amintea un cuvânt.

Clientul a plecat acasă. Lena a zburat în Cosmos
Eu mă duc să repet funcțiile marketingului, eu vreau să lucrez pe specialitate și tare mă tem că în momentul în care voi discuta cu primul client am să uit o funcție sau o clasificare sau o definiție și mă vor trimite și pe mine în cosmos, dar eu tare mă tem de înălțime, tare-tare.

Nicolai Cerescu

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape