În primul rând, merită un ”multumesc” taxistul care mi-a citit poezii toata strada Bodoni, în ambuteiaj. Dimineața.

Bună ziua, sau bună seara, sau bună ...cum vă va găsi acest articol. Vreau din start să mulțumesc redacției www.studentie.md pentru încrederea acordată și pentru propunerea de a scrie câteva rânduri, din când în când, pentru acest portal.
Ieri un profesor anunța notele obținute de studenți la testul nr.2, Lena și-a aflat și ea nota și tare s-o supărat că o primit 9,5 "pentru că mereu am învățat totul, poate la vreo întrebare de logică am dat greș... în rest pot să răspund la orice". Eu sunt Nicolai și astăzi vorbim despre Lena și zborurile în Cosmos.

Primăvara e anotimpul concursurilor de miss. Cine dacă nu studentele sunt cele mai "bune, bune rău" pentru a încerca acest statut. În fond nu am nimic împotriva concursurilor de acest gen. Sunt utile fetelor, organizatorilor, dar și sponsorilor din mai multe considerente.

Eu m-am născut stângaci. Din clasa întâi, profesoara (se considera a doua "mama") mă plesnea cu rigla peste mână și îmi spunea: "nu e frumos să scrii cu stânga, scrie cu dreapta", "așa nu se face", "așa nu este normal", "scrie și tu normal... ca toți copiii...".

S-a întâmplat în vara anului 1992, când mi-am depus atestatul de absolvire al clasei a IX-a la concursul de admitere la Colegiul Național de Comerț. Țin minte și acum stresul legat de deplasarea la mai mult de 100 de km de casă. Chișinăul era atunci pentru mine un fel de sfârșit al geografiei. Mi se părea imens și foarte poluat.

Admitere 2018 USMF pe Etape