Studentii moldoveni din strainatate, indemnati sa participe la Gala Studentilor Originari din RM

Studentii moldoveni din strainatate, indemnati sa participe la Gala Studentilor Originari din RM studentie.md

Asociația studenților moldoveni din Franța ”Jeunes Moldaves” și Biroul pentru relații cu diaspora (BRD) invită studenții originari din Republica Moldova, care își fac studiile în anul academic 2015 – 2016 la instituții de învățământ superior din străinătate (licență, masterat și doctorat), inclusiv cei care au absolvit o astfel de instituție în anul 2015, să își depună dosarele pentru a participa la proiectul Gala Studenților Originari din Republica Moldova, ediția a III-a.

 

În premieră, la ediția din acest an a programului, Forumul Absolvenților Reveniți va promova și absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior de peste hotare reveniți acasă, ale căror merite și rezultate din perioada post-revenire merită să fie aduse în atenția publicului.

Concursul este deschis în perioada 15 septembrie – 15 noiembrie 2015. Laureații programului vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii oficiale, organizate la Chișinău în luna decembrie a acestui an.

Participanții la Gala Studenților vor fi selectați de către un juriu format din personalități marcante din mediul academic, instituțional și de afaceri din Republica Moldova.

Aplicările pot fi depuse online pe pagina web a proiectului: www.galastudentilor.md

În cadrul primelor două ediții ale Galei Studenților au aplicat 354 studenți și absolvenți din 32 de țări ale lumii. În total, au fost premiați 60 de tineri.

 

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape