Tango Argentino Moldova, fondată în 2010 de către Tatiana Gordinscaia și Gheorghe Pavlov, este prima comunitate din Moldova care a avut curajul să inspire lumea să danseze tango argentinian. Este prima comunitate care a adus mari maeștri ai tangoului în Moldova. Prima comunitate care a organizat în 2012 primul festival de tango social, prima milonga, primul maraton de tango, primul flash-mob……primii în foarte multe, dar și mai important, primii la capitolul – calitate și spirit de familie.

De ceva timp, Facebook-ul explodează de portretele unor femei extrem de expresive. ”Vinovată” de acest boom artistic se face a fi Cristina Kelly, moldoveanca noastră stabilită în Dublin, care după ani de căutări și începuturi anevoioase, a găsit ceea ce este…”al ei”. A început încetișor, din plăcere, ca să se ajungă la unul din proiectele care a rupt rețelele de socializare - 100 Faces.

80 de ani. 70 de țări vizitate. 65 de ani în pași de dans trăiți de un om îndrăgostit până la nebunie de tango. El Flaco Dany este maestrul milongii contraspie și unul dintre puținii profesioniști notorii ai tangoului argentinian. Plin de energie, cu un zâmbet larg, mereu la patru ace, El Flaco Dany este reprezentantul epocii de aur a tangoului ArgentinianAflat pentru a doua oară la Chișinău, a oferit un masterclass celor care vor să guste din bucuria și intensitatea acestui dans.

Născută la trecerea dintre ani, Victoria Stoian este unul din artiștii din Torino care a avut privilegiul de a fi expusă în două din cele mai prestigioase galerii din Italia. A făcut AMTAP, după care a urmat Academia Albertina din Torino. Acolo, a înțeles cât de vastă este lumea artei. Are visuri mari, poate chiar prea mari, unii profesorii au încercat s-o descurajeze, dar Victoria nu a renunțat, nici pentru o clipă. 

La doar 23 de ani, Roman Burlaca, fondator al Casei de Producție BR Films, are în portofoliu peste 30 de clipuri, menite să dea valoare adăugată pieselor unor nume de artiști tirajați: Carla's Dreams, Nicoleta Nucă, mai recent, Valy Boghean. Până în martie, agenda filmărilor este full. În perspectivă, un punct ar fi deschiderea unei filiale la București. Iulian Moga, concurentul român, să nu se plafoneze de unul singur, alintat de atenția vedetelor de peste Prut.:)

Unde-a fost ascunsă, măi, copila asta?”, a fost exclamația cuiva, după ce pe scena de la Xfactor (vedeți AICI) a sunat o Lie Ciocârlie incredibilă. Vocea e a Marcelei Scripcaru, tânăra moldoveancă, absolventă a Conservatorului din București care a demonstrat că dacă vrei - poți și nu contează mărimea portmoneului, ci talentul și perseverența. Puțini, însă, știu care e povestea Marcelei, cum a început să cânte, unde vrea să ajungă și ce înseamnă showbiz.

Admitere 2018 USMF pe Etape