La cei 21 de ani ai săi, este bucătar-Chef într-un restaurant premium class din Moscova, i-a făcut pe chinezi să se îndrăgostească de mâncarea tradițională moldovenească, are 16 rețete personale și visează la stelele Michelin (Oscarul pentru bucătari). Plăcintele din cuptorul bunicii i-au trezit pasiunea pentru arta culinară.
Absolvent al Colegiului de Comerț al ASEM, originar din Orhei, Adrian Grajdean alias Andrew Miller - numele internațional de Chef crede în profesionalism, buna educație și artă … în farfurie, cu muzica la maxim).

În cadrul Forumului Internațional "Youth Entrepreneurship in a Modern Society", despre planuri, afaceri, business-planuri și tineri, care vor sau nu să facă ce vor, într-un interviu cu Aurelia Brăguța, director ANTIM (Asociația Tinerilor Manageri din Moldova), pe timpuri – autoarea și organizatoarea celui mai prestigios concurs de business-planuri din Moldova.

Despre studii de calitate, învățământ superior și admitere, în interviul ce urmează, cu rectorul Universității de Studii Europene din Moldova, Iurie Sedlețchi.

A luat premiul Cannes pentru cea mai bună actriță pentru rolul Alinei, din filmul lui Cristian Mungiu, După Dealuri. Dacă ar fi s-o ia de la început, și-ar lua cel puțin doi ani în care s-ar plimba prin toată lumea. Despre actorie, castinguri și viață, cu actrița Cristina Flutur, în interviul de mai jos.

Am remarcat-o pentru prima dată la un concurs național de business-planuri. A avut idee bună, reală, apreciată de cel mai cu experiență membru al juriului. A recunoscut, însă, că nu pretinde la un loc în business-incubator, pentru că la moment are scopul de a învăța bine și a face față altor priorități. M-a impresionat curajul și atitudinea ei față de promisiuni și vise. Este fata licențiată în contabilitate și Centură Neagră, râvnită după ce la cunoscut în copilărie pe Jakie Chan.

Totul a început în Germania, când am participat la o școală de jurnalism din orașul Kiel. În forfota cursurilor și a peisajului maritim, l-am cunoscut pe Ananya – scriitor și activist din Bangladesh. Evident că toți am început să-l luăm la întrebări, despre democrație, libertatea de exprimare, amenințările pe care le primește zilnic și refugiul în Hambourg.

Admitere 2018 USMF pe Etape