USMF „Nicolae Testemițanu” dă start admiterii la studii superioare

USMF „Nicolae Testemițanu” dă start admiterii la studii superioare usmf.md

Luni, 16 iulie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova inițiază procesul de admitere la studii superioare pentru anul universitar 2018-2019.

Astfel, în perioada 16-26 iulie, cei care doresc să devină medici sau farmaciști pot depune actele pentru participare la concurs la cea mai prestigioasă Universitate din țară, la următoarele specialități: Medicină generală, Medicină preventivă, Stomatologie, Farmacie și Optometrie.

Totodată, în acest an, Universitatea vine cu o nouă ofertă educațională – specialitatea Asistență medicală generală, cu o durată a studiilor de 4 ani. Programul are misiunea de a forma asistente medicale licențiate, care vor contribui la acoperirea universală cu servicii de îngrijire medicală și asistență în diagnosticare, tratament și reabilitare a bolnavilor și a persoanelor cu dizabilități, la sporirea calității serviciilor de promovare a sănătății și educație a populației privind prevenirea bolilor.

Actele vor fi depuse în incinta Blocului didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), între orele 9:00-17:00.

Rezultatele intermediare vor fi anunțate în data de 29 iulie, depunerea actelor în original – 30 iulie – 2 august, iar rezultatele finale vor fi anunțate la 5 august 2018.

Pentru mai multe informații cu privire la admitere accesați http://admitere.usmf.md/studenti-2 sau contactați reprezentanții Comisiei de admitere la nr. de telefon: 022 242 391 sau 022 205 153.

Media

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape