Admiterea 2017: PBLMD anunță lansarea a 6 programe de studii performante pentru viitorii studenți

Proiectul PBLMD anunță lansarea a șase programe de studii reproiectate conform unui concept nou, la cele mai solicitate specialități din oferta universităților din RM. Printre acestea sunt: ”Administrarea Afacerilor” la ASEM, ”Tehnologii Informaționale” la UTM, ”Drept” la USM, ”Administrație publică” la US ”Alecu Russo” din Bălți, ”Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor” la Universitatea din Cahul și ”Medicină” la USMF.

În cadrul programului vor fi utilizate metode și metodologii noi și inovative de predare-învățare, cum ar fi: învățarea bazată pe probleme (PBL), învățarea bazată pe cercetare/investigare (EBL), învățarea bazată pe studii de caz și simulări (CBL).

18836177 10213168783271297 1147519536 o

Reproiectarea a fost realizată în comun de către personalul academic al universităților din RM în colaborare cu cei de la prestigioase universități europene.

Studenții înmatriculați la aceste programe vor beneficia de metode noi de predare-învățare cu preponderență în limba străină (engleza) și vor merge, începând cu anul II de studii, în mobilitate academică la instituțiile partenere din UE.

Camelia LUPAȘCO

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape