USMF: Se cunosc cei mai buni studenti ai anului 2015

USMF: Se cunosc cei mai buni studenti ai anului 2015 USMF.md

Cei mai buni și cei mai activi tineri ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” au fost premiați la Gala Studenților Laureați 2015, cel mai așteptat eveniment al mediciniștilor.

Astfel, la categoria Studii au fost premiați: Cătălina Olaru, studentă în anul III, Medicină generală, Cristina Ştepa, anul VI, Medicină generală, Valentina Tverdostup, anul VI, Sănătate Publică, Domnica Digori, anul V, Farmacie, Zinovia Furtună, anul III, Stomatologie, Bwirat Raed, anul II, și AbuAtta Mahdi, anul VI la Facultatea de Medicină nr. 2.

Pentru publicarea a numeroase articole științifice, participare la conferințe și congrese medicale naționale și internaționale (categoria Cercetare) s-au ales cu premii: Ecaterina Taras, anul VI, Medicină generală, Luminița Motroi, anul IV, Farmacie, Victoria Eftodii, studentă, anul V, Stomatologie.

ffhh

Pe lângă studii și activitatea de cercetare, mediciniștii s-au arătat întotdeauna foarte buni și la capitolul organizare evenimente, prin intermediul cărora tinerii contribuie la promovarea unui mod de viață sănătos sau încearcă să facă mai frumoasă viața de student. În acest sens, la categoria Abilităţi organizatorice s-au remarcat: Gheorghe Buruiană, student în anul IV, Medicină generală, Nicolae Demenciuc, student în anul II, Medicină generală, Anastasia Siminenco, studentă în anul VI, Medicină generală, Abo Romhain Amir, student în anul II, Facultatea de Medicină nr. 2.

Performanțele sportive ale studenților se fac remarcate atât la nivel național, cât și internațional, fapt pentru care de la Gală a fost nelipsită și categoria Sport. Printre premiați au fost: Daniel Procopciuc, student, anul III, Medicină generală, Ion Vacula, student, anul V, Medicină generală, Victoria Neagu, studentă, anul III, Stomatologie, Dalasheh Hamzeh, student, anul IV, Facultatea de Medicină nr. 2.

hh

Un loc aparte în cadrul Galei Studenților Laureați 2015 le-a revenit mediciniștilor, care participă la diferite activități de voluntariat. Astfel, la categoria Voluntariat, pentru solidaritate și dedicație, au fost premiați: Rodica Tozlovanu, studentă, anul II, Medicină generală, Ion Jelihovschi, student, anul II, Medicină generală și Vasile Blajă, anul II, Medicină generală.

Un moment cu adevărat emoționant în cadrul evenimentului a fost cel în care un rezident, proaspăt tătic de tripleți, a primit daruri din partea colegilor și câte un ajutor material din partea Universității și a Sindicatului „Sănătatea”.

ww

La final, tinerii s-au delectat cu un spectacol artistic susținut de WoW Band, care a culminat cu un excepțional show de lumini.

 

sursa: usmf.md

sursa foto: USMF/facebook.com

 

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape