O noua editie a Concursului „Idei de afaceri” la ASEM

Pe parcursul a 11 ani, Incubatorul de afaceri al ASEM organizează Concursul „Idei de afaceri”, orientat spre identificarea studenților inovativi și cu spirit antreprenorial care vor fi susținuți în vederea lansării propriilor afaceri.

În urma analizei dosarelor depuse de către studenții ASEM, organizatorii au selectat 13 Idei de afaceri, autorii cărora beneficiază de instruire și consultanță, menite să faciliteze scrierea de către studenți a planurilor de afaceri. Pe parcursul sesiunii de instruire sunt organizate întâlniri ale participanților cu oameni de afaceri și experți în domeniul business-ului.

Planurile de afaceri elaborate de către participanți vor fi apreciate de către o comisie de jurizare, care va selecta șase Idei de afaceri, autorii cărora vor primi suport consultativ, logistic și financiar în vederea implementării acestora. Autorii celor șase idei de afaceri pot beneficia de statutul de rezident al Incubatorului de afaceri al ASEM pentru următorii 2 ani și de premii în valoare de la 13000 până la 25000 lei.

Câștigătorii concursului vor fi desemnați la finele lunii decembrie curent.

Ediția 2015 a Concursului este organizată cu suportul partenerului general Compania Orange Moldova și a partenerilor BC Mobiasbancă SA, Endava, Axa Management Consulting, a omului de afaceri Vladimir Balaban, a fundației „Familia Sturza” și a organizației ODIMM.

(P)

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape