Training practic „Agricultura Eco - cum devii producător ecologic”

O asociație care acordă suport pentru dezvoltarea comunităţilor rurale învită doritorii de a iniția afaceri în domeniul agriculturii ecologice. Participă la un training la temă!


Ești interesat de agricultura ecologică sau agricultura organică? Planifici să creezi produse în echilibru cu natura? Vrei să devii producător de produse ecologice? Ai nevoie de mai multe informații? Particăpă la un training pe tema agriculturii ecologice.

A.O. „Centrul de Consultanta in Afaceri” (A.O. CCA) te invită pe 22 august 2019 la trainingul „Agricultura Eco - cum devii producător ecologic”. Vei afla din prima sursă: care sunt organismele de certificare și control în RM și UE, cum devii producător de produse ecologice, care sunt tendințele și rețelele de cooperare în agricultura ecologică.

Completați acum formularul acesta, iar organizatorii Vă vor contacta pentru a Vă transmite programul. Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până marți, 20 august 2019. Locurile sunt limitate!

Training-ul „Agricultura Eco - cum devii producător ecologic” este organizat în cadrul proiectului „Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din Bazinul Mării Negre - AgriTradeNet”, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și de către țările partenere: Grecia, România, Bulgaria, Moldova, Turcia și Ucraina.

Trainer: Vitalie Pintilei. Locație: Chișinău, Summit Events. Durata: 09.00-17.00.

A.O. CCA va asigura pauzele de cafea și prînzul pe parcursul zilei de instruire, însă NU va suporta cheltuielile de transport ale participanților. Pentru alte informații formați +373 068997893.
Despre organizator aflaţi mai multe informaţii accesând site-ul: http://cca-ngo.org/.

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape