Universitatea de Stat din Moldova isi deschide usile pentru tine!

Universitatea de Stat din Moldova isi deschide usile pentru tine! noi.md

La data de 25 februarie 2016, Universitatea de Stat din Moldova invită doritorii la evenimentul „Parteneriat pentru calitate”, între orele 10.00 – 16.00.


Evenimentul va cuprinde trei arii de desfășurare: „Târgul locurilor de muncă”, pentru studenții interesați de angajare; „Târgul activității de voluntariat”, pentru cei ce vor să cunoască sectorul asociativ din Republica Moldova, dar și să obțină experiență în domeniu; „Ziua ușilor deschise”, pentru liceenii, care vor să cunoască mediul universitar și ofertele educaționale ale USM.

Studenții și absolvenții interesați vor avea posibilitatea de a comunica cu potențialii angajatori, care își vor expune ofertele de angajare.

Liceenii, prezenți la eveniment, se vor putea informa despre ofertele educaţionale, relaționînd cu reprezentanţii facultăţilor, adițional vor beneficia de o consiliere în carieră, fapt ce va contribui la determinarea unui traseu educațional reușit.

Concomitent, partenerii prezenți la eveniment, pot face o prezentare a companiei sau să descrie modalitățile de recrutare și integrare a tinerilor în cadrul organizației.

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape