Bursă CJI de 1000 de euro pentru studenții la jurnalism

Cu ocazia marcării a 25 de ani de activitate, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță concurs pentru o bursă de performanță, în valoare de 1000 de Euro, pentru studenții dedicați atât studiilor, cât și meseriei jurnalistice.


În compețiție se pot înscrie studenți la jurnalism la una din universitățile din Republica Moldova, care au o reușită academică bună, colaborează cu o instituție media și se regăsesc în meseria de journalist/ă.

Dosarele de participare la concurs vor include:

• Copia carnetului de note cu reușita la toate disciplinele ascultate la Universitate.

• Dovada colaborării cu o instituție media (materiale publicate și/sau confirmare din partea managerului instituției media).

• O scrisoare de recomandare din partea unui profesor de la universitate.

• Un eseu-argument de ce ați ales să studiați jurnalismul și cum vă vedeți peste 5-10 ani în această meserie.

Dosarele vor fi depuse până pe data de 11 decembrie 2019 la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la sediul CJI, str. A. Șciusev 53.

Informații suplimentare la telefonul 022-21-36-52.

Câștigătorul va fi anunțat de CJI în cadrul Galei Anuale „Jurnaliștii anului”, care va avea loc pe 19 decembrie 2019.

În procesul de selecție, CJI nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape