BCR lansează a V-a ediție a concursului Bursa Speranței

Banca Comercială Română, oficiul Chișinău, lansează cea de-a V – a ediție a concursului BURSA SPERANȚEI. Astfel, studenții care își urmează studiile de licență/ masterat/ doctorat în domeniul științelor tehnice, agricole, medicale, pedagogice, tehnologii informaționale și au obținut rezultate remarcabile la învățătură și în cercetare sunt eligibili pentru acest concurs. Bursa va acoperi taxa pentru studii, cheltuielile necesare pentru achiziționarea de materiale didactice, participare la conferințe studențești, programe de cercetare și perfecționare.


Participanţii își pot depune dosarul la sediul BCR Chișinău S.A., care va conține:
• formularul de participare la concurs;
• copia carnetului de student;
• copia extrasului din matricolă;
• descrierea proiectului de cercetare/ studii/ stagiu (2-3 pagini) cu indicarea obligatorie a bugetului necesar pentru implementarea acestuia;
• scrisoare de recomandare de la facultate.


BCR Chișinău își aliniază strategia de afaceri la nevoile comunității, dezvoltând în permanență produse inovatoare pentru clienții săi, pentru a-i ajuta astfel să-și realizeze aspirațiile. De asemenea, BCR Chișinău este un actor important al dezvoltării economiei Republicii Moldova, prin susținerea proiectelor viabile și sustenabile din punct de vedere economic și social.

Candidații trebuie să depună dosarele, în plic, la sediul central al BCR Chișinău în perioada 9 septembrie – 4 octombrie 2019, iar potențialii bursieri selectați la prima etapă de către o comisie vor fi invitați la interviuri, care se vor desfășura între 7 octombrie – 11 octombrie 2019. Câștigătorii vor fi anunțați până în data de 30 noiembrie 2019.

Pentru informații suplimentare privind concursul BURSA SPERANȚEI persoanele interesate pot accesa pagina www.bcr.md sau pot apela Departamentul Resurse Umane și Comunicare la numărul de telefon +373 (22) 852098, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape