Bursa „Popa și Asociații” pentru studenții la drept. Înaintează dosarul!

Ești student în anul III sau IV la o Facultate de Drept? Scrie un eseu și participă la cea de-a III-a ediție a concursului de burse „Popa și Asociații”.


Până pe 20 iulie 2019, doritorii de a participa la acest concurs pot depune dosarul, care va conține:

- Un eseu de maxim 10 pagini, la tema: „Procesul de achiziții a unei afaceri în Republica Moldova și rolul avocatului de business”, detaliile cu referire la subiectul eseului sunt indicate în Regulament;
- O prezentare Power-Point – care să rezume aspectele generale ale eseului;
- Curriculum Vitae;
- Confirmare privind desfăşurarea studiilor;
- Extrasul din fișa matricolă – cu situația notelor obținute în ultimii doi ani de studii.

O condiție esențială a concursului este ca bursierul să promoveze examenele cu media notelor de minim 8.5, în ambele sesiuni ale anului în care primește bursa.
Câştigătorul Bursei va primi suma de 500 euro și posibilitatea de a efectua un stagiu de practică în cadrul casei de avocatură „Popa și Asociații”. În timpul stagiului, studentul va avea posibilitatea să interacționeze cu avocați din diferite țări, acest lucru fiind posibil grație asocierii donatorilor de bursă cu oficiul Grata International, dar și a calității de membru TagLaw.

Desemnarea câştigătorilor va avea loc pe 01 septembrie 2019. 

Dosarele se vor expedia la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Regulamentul îl găsiți pe acest link: https://bit.ly/2Q2UVGG
Menționăm, că Alina Gaja și Nicolina Țurcan, studente la Drept, USM, au câștigat primele două ediții ale concursului de burse „„Popa și Asociații”.

studentie.md

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape