Se cunosc finalistii Bursei pentru Viitorul tau!

Centrul de Informatii Universitare si BC „Moldova Agroindbank” SA anunta finalistii celei de-a IV-a editi a Programului „Burse pentru Viitorul Tau!”. Scopul acestuia este asigurarea unui acces echitabil la studii universitare si sustinerea materiala in obtinerea educatiei de calitate pentru un viitor sigur - tuturor tinerilor din Republica Moldova.

In editia din acest an a concursului, vor fi oferite 30 de burse a cate 7000 lei, pentru studentii inmatriculati in anul I de studiu, la institutiile de invatamant superior din tara, si pentru studentii bursieri ai editiei precedente, promovati in anul II sau III de studii, care pot candida pentru reinnoirea burselor.

Gratie unui suport oferit de catre o persoana care a dorit sa pastreze anonimatul, alte 7 burse a cate 7000 MDL vor fi oferite pentru studentii anului I, in memoria tatalui sau care a apreciat mereu valoarea educatiei.

In cadrul proiectului se asigura suportul financiar pentru tinerii, care demonstreaza reusite la invatatura si implicare in activitati extracurriculare, pe o durata maxima de 3 ani.

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape