BCR Chisinau lanseaza o noua editie a Bursei Sperantei

BCR Chisinau lanseaza o noua editie a Bursei Sperantei studentie.md

BCR Chișinău lansează a doua ediție a concursului BURSA SPERANȚEI destinat studenților care au obținut rezultate remarcabile la învățătură și în cercetare. Bursa va acoperi taxa pentru studii, cheltuielile necesare pentru achiziționarea de materiale didactice, participare la conferințe studențești, programe de cercetare și perfecționare.

În perioada 15 iunie-31 august 2016 studenții își pot depune dosarul la sediul BCR Chișinău S.A. care va conține – formularul de participare la concurs, copia carnetului de student, copia extrasului din matricolă, descrierea proiectului de cercetare/ studii/ stagiu, o scrisoare de recomandare de la facultate. Sunt eligibili studenții care își urmează studiile de licență/ masterat/ doctorat în domeniul științelor tehnice, agricole, medicale, pedagogice.

”Prin lansarea celei de a doua ediții a concusului BURSA SPERANȚEI dorim să susținem educația tinerilor din Republica Moldova care VOR să își construiască un viitor mai bun la ei acasă și au nevoie de susținere pentru implementarea programelor de studii și cercetare. În cadrul primei ediții din 2015 am oferit 3 burse studenților din domeniul medicinei și științelor tehnice care au venit cu proiecte inovative și social importante. BURSA SPERANȚEI reprezintă o șansă pentru tinerii cu performanțe deosebite la învățătură de a-și continua pregătirea profesională, de a se implica în cercetare și de a-și aprofunda cunoștințele practice necesare. Prin acțiunile noastre susținem educația și contribuim astfel la dezvoltarea comunității din care facem parte. Pe lângă susținerea financiară a programelor de responsabilitate socială, obiectivul nostru este ca fiecare angajat BCR Chișinău să devină un ambasador al implicării în comunitate,” a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președinte Executiv al BCR Chișinău S.A.

BCR Chișinău își aliniază strategia de afaceri la nevoile societății, dezvoltând în permanență produse inovatoare și soluții adaptate la nevoile și aspirațiile clienților săi. De asemenea, BCR Chișinău contribuie la dezvoltarea economiei Republicii Moldova, prin susținerea afacerilor viabile și a proiectelor sustenabile din punct de vedere economic și social.

Pentru mai multe informații privind concursul BURSA SPERANȚEI persoanele interesate pot accesa pagina www.bcr.md/bursa-sperantei sau pot apela Departamentul Resurse Umane și Comunicare la numărul de telefon +373 (22) 852098.

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape