Stagii la Parlamentul European: Inscrierea pana pe 15 mai

eyp.org eyp.org

Parlamentul European oferă locuri de stagii la sediile din Bruxelles, Luxembourg și Strasbourg în cadrul cărora tinerii au posibilitatea să învețe despre procedurile și politicile instituției și să contribuie la activitățile legislativului european. Cine dorește se poate înscrie până în data de 15 mai, mai multe detalii despre procedură și condiții se găsesc în articolul de mai jos.

Un stagiu la Parlamentul European este o șansă unică pentru a câștiga experiență într-o atmosferă internațională și multiculturală. Dacă vă doriți să faceți parte din echipa Parlamentului, nu uitați să vă înscrieți la stagiu până pe 15 mai. Citiți în articolul nostru despre procedura de înscriere.

În calitate de stagiari, veți avea posibilitatea să contribuiți la activitățile Parlamentului și să învățați despre procedurile și politicile instituției care îi reprezintă pe cetățenii UE. Parlamentul oferă mai multe tipuri de stagii în orașe diferite, precum Bruxelles, Strasbourg și în alte orașe din statele membre.

Stagiile variază de la o opțiune generală până la opțiuni specializate ce includ jurnalism, comunicare, cercetare și traducere. Durata stagiului depinde de opțiunea pe care o alegeți. Stagiul plătit Robert Schuman este deschis tuturor absolvenților și durează cinci luni.

Aplicarea o puteți găsi AICI

1 comentariu

  • Andrei
    postat de Andrei
    Joi, 05 Mai 2016 12:37

    Nu poate fi deschisă aplicarea. Îmi dă eroare, e posibil de aplicat prin alt mijloc?

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape