Burse pentru tinerii de etnie roma!

Fondul de Educaţie pentru Romi şi Fundaţia „Comemorare, Responsabilitate şi Viitor” anunţă cel de-al treisprezecelea an de desfăşurare a Programului ROMA EDUCATION FUND de BURSE UNIVERSITARE în Drept şi Ştiinţe Umaniste.
Programul oferă burse, în bază de concurs, pentru tinerii romi care doresc să-şi continue studiile în învăţământul mediu de specialitate sau cel universitar.


Criterii de eligibilitate pentru aplicanţi: să fie admişi la o instituţie de învăţămînt (universitate sau colegiu cu învăţămînt mediu de specialitate) acreditată de stat, cu frecvenţă la zi, în ţara de origine sau rezidenţă în toamna anului academic 2016 - 2017; ori, sa fie în prezent bursieri ai Programului, care pot candida pentru reînnoirea bursei.

Data limită de aplicare online – 16 mai 2016

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la sediul Centrului de Informaţii Universitare din: or. Chişinău, str. Puskin 16, tel: (022) 221172, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Formularul Online de Aplicare, criteriile de eligibilitate, precum şi instrucţiunile de aplicare pot fi accesate pe pagina web a REF-ului:

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape