Stagiere în Proiectul USAID. Se cauta tineri pentru o experienta de voluntariat timp de sase luni

Stagiere în Proiectul USAID. Se cauta tineri pentru o experienta de voluntariat timp de  sase luni agrobiznes.md

Proiectul de Competitivitate al USAID anunță un concurs de selectare a patru stagiari care vor susține activitățile proiectului în industriile cheie susținute de acesta: turism, viticultură, industria ușoară, cu accent pe modă și TIC. Înaintarea solicitărilor - până pe 31 decembrie 2015.

Stagiarii selectați vor susține câte o singură industrie, vor activa aproximativ patru ore pe zi și vor contribui la realizarea obiectivelor Proiectului de Competitivitate al USAID. Activitățile implementate în cadrul stagierii vizează cercetări și analize, organizări de evenimente, project management.

Durata stagierii: șase luni

 

Criterii de eligibilitate pentru cei interesați:
- să urmeze studii în domenii conexe, inclusiv administrarea afacerilor, relații internaționale și publice, informație și tehnologie, comunicații, marketing, turism, viticultură, modă sau design;
- să fie studenți înmatriculați în ultimul an de studii, ciclul Licență sau să fie studenți înmatriculați la studii în ciclul Masterat, sau să fie studenți care urmează programe de studii integrate (Licență și Masterat), sau să fie studenți care au absolvit recent un program universitar. Absolvenții programelor internaționale vor avea prioritate;
- să dovadească o reușită academică și să demonstreze capacitate de lucru, creativitatate,
- experiență anterioară în industriile menționate va fi un avantaj;
- să fie cetățeni și rezidenți ai Republicii Moldova;
- disponibilitatea de a călători în afara Chișinăului (dacă e nevoie).

Data-limită de prezentare a aplicațiilor este 31 decembrie 2015, ora 18.00. Aplicațiile incomplete sau prezentate după termenul limită nu vor fi examinate. Doar candidații selectați în urma evaluării aplicațiilor vor fi invitați pentru susținerea unui interviu. Rezultatele procesului de selecție vor fi comunicate prin e-mail.

Depunerea aplicațiilor: sunteți rugați să prezentați următoarele acte, prin e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.:
- copia CV-ului;
- copia diplomei universitare (dacă este aplicabil);
- scrisoare de prezentare de o pagină, descriind experiența, contribuțiile pe care le-ați putea oferi și interesul pentru industria selectată.

Proiectul de Competitivitate al USAID este un proiect de cinci ani finanțat de Agenția pentru Dezvoltare Internațională a Statelor Unite ale Americii (USAID). Scopul proiectului este de a susține strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere orientată spre export și investiții. Proiectul va pune accent pe următoarele industrii: turism, viticultură, industria ușoară (textilele și moda) și tehnologie, informație și comunicații (TIC), punând accente pe dezvoltarea capitalului uman.

Lasă un comentariu

Admitere 2018 USMF pe Etape