Ești student în anul III sau IV la o Facultate de Drept? Scrie un eseu și participă la cea de-a III-a ediție a concursului de burse „Popa și Asociații”.

Bundestagul German invită în anul 2020 absolvenții instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova, la Berlin, ca să activeze pentru o perioadă de cinci luni în cadrul biroului unui deputat german, să cunoască sistemul parlamentar german, procesele decizionale și să acumuleze experiență practică. În cadrul acestui program bursierii vor putea frecventa gratuit prelegeri la universitățile din Berlin.

Japonia anunță concurs la bursele „Monbukagakusho” pentru anul 2020 și pentru cetățenii moldoveni.

Guvernul Republicii Arabe Egipt anunţă deschiderea apelului pentru depunerea dosarelor în vederea obținerii burselor de studii pentru anul academic 2019-2020.

Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova a lansat competiția anuală pentru: Programul Fulbright Visiting Scholar, Programul Fulbright de dezvoltare a Facultății, Programul Fulbright pentru studenți străini și Programul de burse Hubert H. Humphrey.

Agenția Francofoniei din Europa Centrală și de Est a făcut publice numele câștigătorilor concursului de burse pentru stagii profesionale, anunțat în ianuarie 2019 în cadrul Programului de mobilitate academică AUF (Agenția Universitară Francofonă).
Pentru 27 de burse cu acoperire integrală sau parțială a costurilor de mobilitate de către AUF, au concurat 64 de studenți din 8 țări din regiune. Cele mai multe burse (13) au revenit studenților moldoveni, respectiv, studentele de la USMF „Nicolae Testimițanu” au luat 7 burse, studenții de la USM – 5 burse și o bursă a revenit unei studente de la UTM.

Admitere 2018 USMF pe Etape